Youtube Reklam Vermek

Video reklamcılığı veya YouTube reklamcılığı, videoyla zenginleştirilmiş bir medya reklam yöntemidir. Türkiye pazarındaki bir yenilik olarak, görüş açısından çok küçük fiyatlar ve aynı zamanda mükemmel bir erişim sunuyor. YouTube, Google izleyicinin yanı sıra ikinci en büyük arama motorudur. Video reklamlar, marka tanıtımının yanı sıra satış promosyonunun yayılması için de idealdir, örneğin yeni ürünlerin sonucu olarak fragman ve tanıtım videosu kullanabiliriz.
Sizin için bir YouTube kanalı ayarlayabiliriz veya mevcut olanla bağlarız, video yükleriz ve kullanıcıyı videodan sitenize veya istenen başka bir hedefe götüren başlıklar veya diğer "harekete geçirme ifadeleri" ekleriz.
Sps Ajans reklamcılığı, reklam verene mükemmel bir kontrol sağlar; AdWords ile YouTube kanalı arasındaki bağlantı, derinlemesine analitik veriler sağlar. En sık kullanılan üç form, videoyu izlemeden önce veya izlerken bir video reklamı veya "yayın içi", videoya göre reklam ve arama sonuçları arasında YouTube videoları arama motoru.
YouTube çevrimiçi reklamcılığı; yaş, cinsiyet, konum, ilgi alanları ve kullanıcıların belirli bazı özelliklerini hedefleme olanağını sağlar.
Youtube Reklam Vermek Youtube Reklam Vermek Reviewed by ankarasosyalmedya on Ocak 29, 2019 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.