İntagram Reklam Verme

Günümüzün karmaşalı ve hiper rekabetçi pazarında Instagram Reklamcılığın , şirketinize başkalarına üstünlük sağlamak ve daha fazla müşteri kazanmak için ihtiyaç duyduğu üstünlüğü sağlayabileceğini biliyor muydunuz?

Instagram, son iki yılda kullanıcı tabanını iki katına çıkaran ve işletmelere rakipsiz pazarlama fırsatları sunan bir sosyal medya platformudur. Bununla birlikte, onları almak ve bunlardan yararlanmak için, başarılı Instagram reklam kampanyaları geliştirmek için kanıtlanmış bir sicile sahip saygın bir Instagram reklam ajansının yardımına ihtiyacınız var .

Sps Ajans'da, Instagram reklamlarının nüanslarında deneyimli bir pazarlamacı ve analist ekibimiz var . Potansiyel müşterileri çeken, müşterileri besleyen ve elde ettiğiniz paraya değer katan kapsamlı Instagram pazarlama stratejileri geliştirme konusunda tutkuluyuz.


NEDEN TANITIN


Instagram'daki İşiniz?

Ürünlerinizi veya markanızı daha büyük bir kitlenin önüne getirmek ister misiniz? Tekliflerinizle gerçekten ilgilenen bireylerden oluşan bir müşteri tabanı oluşturmak ister misiniz ? Pazarlama yatırımınızdan yüksek bir YG elde etmek için mücadele ediyor musunuz? Eğer öyleyse, Instagram reklamları sizin sihirinizdir.


Eğer işinizi Instagram'da neden ve nasıl teşvik edeceğiniz konusunda şüpheniz varsa, fikrinizi değiştirecek birkaç istatistik:

Instagram'daki katılım oranları Facebook'tan 15 kat, Twitter'dan 20 kat daha yüksektir.
Instagram'da% 57'si siteye her gün erişen 700 milyondan fazla kişiden oluşan bir kullanıcı tabanına sahip!
Müşterilerinizin% 40'ından fazlasının, blog yazıları, web sitesi içeriği ve daha fazlası gibi metin tabanlı yayınlara kıyasla görsellere daha iyi yanıt verme olasılığı yüksektir.
Kârlı geliyor, değil mi? 
Peki, Instagram pazarlama, doğru yapılması şartıyla size olağanüstü sonuçlar vaat ediyor.

Instagram-pazarlama-reklam ajansı-los-angeles

SİZE NASIL YARDIM EDİYORUZ

Başarılı Bir Instagram Reklam Kampanyası Oluşturun Giderek daha fazla sayıda marka işlerini geliştirmek için Instagram'a katıldığından, müşterilerin haber bültenlerinde bir yer bulmak giderek zorlaşıyor. Önde gelen Instagram reklam ajansı olan Sps Ajans, Instagram pazarlamaya yönelik denenmiş ve test edilmiş bir yöntemsel yaklaşım benimsemiştir.


Bizi Instagram'da tanıtmak için yardım aramamızı seçtiğinizde, pazarlama hedefinizi, hedef kitlenizi ve mevcut Instagram pazarlama stratejinizi anlamak için zaman ayırırız. Bu bilgilere dayanarak, takipçilerinizin tabanını büyütmek, daha fazla potansiyel müşteri yakalamak ve daha fazla satış kazanmak için Instagram'da organik ve sponsorlu reklamların bir kombinasyonunu kullanıyoruz.
İntagram Reklam Verme İntagram Reklam Verme Reviewed by ankarasosyalmedya on Ocak 29, 2019 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.